کد خبر 285051
۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲

آمادگی بنیاد شهید برای تبادل اسناد با مؤسسات بین‌المللی برای تبیین ابعاد جنگ

آمادگی بنیاد شهید برای تبادل اسناد با مؤسسات بین‌المللی برای تبیین ابعاد جنگ

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس از درخشش فرزندان جامعه ایثارگری در عرصه‌های علمی کشور خبر داد و از آمادگی این بنیاد برای تبادل اسناد و دست‌نوشته‌های دوران دفاع مقدس با مؤسسات بین‌المللی در راستای تبیین ابعاد جنگ خبر داد.

به گزارش حیات، سردار ابراهیم بیانی، در جلسه امضای تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام و اداره کل مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با ابراز خرسندی از دستاوردهای جامعه ایثارگری اظهار کرد: در مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس، به لطف الهی و به برکت خون شهدا، شاهد حضور افرادی هستیم که در عرصه‌های علمی، مایه افتخار ملی محسوب می‌شوند.

وی با ارائه آماری از موفقیت‌های اخیر، تأکید کرد: از میان ۴۰ هزار دانشجو در ۷۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور، ۴۰ نفر به رتبه‌های برتر دست یافتند و این افتخار است که فرزندان ایثارگران در میان این نخبگان علمی حضور دارند، که این امر به وضوح نشان‌دهنده تلاش مستمر جامعه ایثارگران در مسیر پیشرفت است.

سردار بیانی افزود: در سطح جامعه ایثارگری، در تمامی علوم، افراد بسیار موفق و توانمندی را در سراسر کشور داریم که همگی در جهت عزت‌مندی کشور و خدمت به بشریت و جهان اسلام مجاهدت می‌کنند.

وی در ادامه این نشست به اهمیت همکاری‌های فرهنگی اشاره کرد و گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران و موسسه استنادی جهان اسلام هر دو برآمده از انقلاب اسلامی هستند و می‌توانند همکاری‌های خوبی در زمینه پژوهش و فناوری داشته باشند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس، در خصوص اسناد دفاع مقدس خاطرنشان کرد: اسنادی شامل دست‌نوشته‌ها، خاطرات و آثار مرتبط با شهدا وجود دارد که ما آمادگی کامل داریم تا بر اساس این توافق‌نامه با موسسه استنادی علوم جهان اسلام، این گنجینه ارزشمند را در اختیار مؤسسه (ISC) قرار دهیم.

یکی از ابعاد اصلی گنجینه‌ بودن دفاع مقدس، همین شهدا و آثار آن‌هاست که باید به درستی معرفی شود. سردار بیانی به ضرورت معرفی فرهنگ شهادت در سطح بین‌المللی اشاره کرد و افزود: یقیناً افراد بسیاری در جهان اسلام علاقه‌مند هستند که بیش از پیش با شهدا و آثار آن‌ها آشنا شوند و این مؤسسه بین‌المللی می‌تواند این امکان مهم را برای ما فراهم سازد.

در این راستا، محمد مهدی علویان‌مهر رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) نیز از ایجاد درگاه ویژه بنیاد شهید در سامانه ملی نیازها خبر داد و اعلام کرد: آمادگی کامل برای ایجاد یک درگاه ویژه برای بنیاد شهید در درون سامانه نان وجود دارد تا اسناد و نیازمندی‌های این نهاد به بهترین شکل مستند و در دسترس تصمیم‌گیران و پژوهشگران قرار گیرد.

علویان مهر با اشاره به پروژه ملی «نظام ایده‌ها و نیازها (نان)» گفت: این سامانه بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و مأموریت وزارت علوم ایجاد شد تا عدالت پژوهشی در کشور برقرار شود. تاکنون بیش از ۲۳ هزار نیاز از وزارتخانه‌ها و نهادهای مختلف در این سامانه بارگذاری شده است.

به گفته وی، این پلتفرم ضمن اتصال ایده‌های فناوران، شرکت‌های دانش‌بنیان و دستگاه‌های اجرایی، مسیر به‌کارگیری ظرفیت دانشگاه‌ها در رفع نیازهای واقعی کشور را هموار کرده است.

در پایان این نشست، از سید وجیه‌اله صادقیان، برگزیده استانی چهارمین جشنواره علمی پژوهشی ایثار (یادواره شهید دکتر مجید تجن‌جاری) و دکتر مسلم ایران‌دوست، برگزیده دومین جشنواره صنعتگران و صنایع پیشرو در حمایت و کاربست پژوهش و فناوری استان فارس، تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha